Stroopwafels voor Hospice Dronten

Dronten - Vrienden van Hospice verkopen stroopwafels tijdens de winterfair op zaterdag 7 december in Biddinghuizen. De Winterfair is van 13.00 tot 20.00 uur op het evenemententerrein Het Maaiveld aan Verlengde Baan.

Werving donateurs

In samenwerking met stroopwafelspecialist Vincent Gaakeer worden er verse ambachtelijke stroopwafels te koop aangeboden. De Vrienden werven momenteel donateurs. Iedereen die deze zaterdag donateur wordt en een formulier invult, neemt een pakje stroopwafels voor niks mee.

Steun in laatste levensfase

Hospice Dronten biedt steun aan mensen in hun laatste levensfase en aan hun naasten en wel op de plaats van voorkeur. Zolang mogelijk ondersteunen vrijwilligers de mantelzorg en verpleegkundige zorg in de thuissituatie. De dagelijkse zorg kan worden overgenomen door een deskundige vrijwilliger waardoor de naasten wat meer rust krijgen. Soms is het niet mogelijk deze laatste fase (geheel) thuis door te brengen. Daarvoor beschikt het hospice over een bijna-zoals-thuis huis met vier plaatsen voor zorg in de laatste levensfase voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Kijk voor meer info op de website van Hospice Dronten.