Buurtbewoners op bezoek bij Studentenvereniging USRA

Dronten - Studentenvereniging USRA uit Dronten heeft afgelopen woensdag buurtbewoners uitgenodigd om kennis te maken met het pand Sociëteit Ad Libitum aan de Educalaan en met de studentenvereniging.

Onder genot van een drankje was er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Ruim twintig buurtbewoners kwamen een bezoekje brengen. Ook de beheerders van het pand sloten zich aan bij deze avond. 

De avond begon met een kopje thee of koffie, waarnaar er door het bestuur van USRA een woordje werd gedaan over de vereniging en het pand. Bovendien was er tijd voor een rondleiding door de bruine kroeg, feestzaal en vergaderzalen.

De buurtbewoners vonden het leuk om een keer het pand van binnen te zien. Naderhand stond USRA open om met de buurtbewoners te praten over mogelijke overlast. Door het contact warm te houden, kan USRA samen met de buurt hieraan werken.

De bijeenkomst resulteerde in een gezellige aangelegenheid waar buurt en studentenvereniging dichter bij elkaar werden gebracht en alles bespreekbaar werd gemaakt.