Lichtjestour start tijdens Winterfair in Biddinghuizen

Biddinghuizen - Op evenemententerrein Het Maaiveld in Biddinghuizen wordt zaterdag 7 december tussen 13.00 en 20.00 uur een Winterfair gehouden. Vanaf 18.00 uur start de Lichtjestour vanaf het Plein, een bonte stoet van versierde trekkers rijdt dan door ons dorp.

In de Blokhut van dorpsbelangen heten de Kerstman en Kerstvrouw iedereen welkom en is gratis een kop koffie, thee of warme chocolademelk te verkrijgen. Vanaf circa 15.30 uur wordt er glühwein geschonken.

Het publiek kan snuffelen op de braderie en de kofferbakmarkt. Diverse koren en Maris Sonoris zorgen voor een muzikale omlijsting.

Mysterie-kerstman

Er is werkelijk voor ieder wat wils. Zo kan men raden wie de 'mysterie-kerstman' is, of het aantal kerstkransjes raden. Scoutinggroep Osborne heeft een indrukwekkende familieschommel en houdt zijn traditionele oliebollenverkoop.

Er zijn nog enkele kramen te huur en er is ook nog een aantal plaatsen op de kofferbakmarkt beschikbaar. Wie interesse heeft kan een mailtje sturen naar kerstmarkt@ijsvogel.net.

Ook De IJsvogel is aanwezig met een kraampje. Daar kunnen mensen iemand die een steuntje in de de rug nodig heeft opgeven voor een kerstpakket. Dit kan via genoemd e-mailadres.