Bridge-middag Odd Fellows resulteert in 2400 euro voor Hospice Dronten

Dronten - De negende editie van de bridgedrive voor het goede doel, die zaterdagmiddag werd gehouden in het Denksportcentrum in Dronten, bracht 2400 euro op voor Hospice Dronten. Maar liefst 84 bridgespelers uit de wijde omgeving van Dronten deden mee.

Odd Fellows Dronten organiseerde de bridge-middag in samenwerking met de Algemene Bridge Club Dronten (ABCD). Aan het eind van de middag overhandigde Jan Bruins van Odd Fellows Dronten een cheque ter waarde van 2400 euro aan Cor Klaver, penningmeester van het Hospice.

Atty Wolters van ABCD begeleidde de spelers, opgedeeld in 42 paren, door de middag. Er waren zowel thuis- en beginnende bridgers aanwezig als verenigingsbridgers. De winnaars van de drive waren Janus Berkers en Dirk Keersemaker.

Het inschrijfgeld van alle deelnemers werd gedoneerd aan het goede doel, het Hospice in Dronten. Maar voordat het zover was, werd het eerst verdubbeld door Odd Fellows Dronten met opbrengst uit de boekenverkoop in de Odd Fellows Tweedehandsboekwinkel in het centrum van Dronten.

Met deze mooie opbrengst van 2400 euro wil Odd Fellows Dronten graag een steentje bijdragen aan het in stand houden van het Hospice in Dronten, waar naast betaalde krachten, circa 100 vrijwilligers actief zijn.

De tiende bridgedrive voor het goede doel staat op de agenda voort 28 november 2020.