Bibliotheek in Dronten houdt schrijfcafé

Dronten - Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het boek Wat het hart verwoest van John Boyne. Op maandag 9 december kan iedereen van 10.30 tot 13.00 uur zijn of haar pen laten spreken in de FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

In Wat het hart verwoest volgen we de hoofdpersoon Cyril gedurende zijn hele leven. Hij groeit op in een excentriek pleeggezin in conservatief katholiek Ierland. Zijn halve leven worstelt hij met zijn homoseksualiteit en pas als hij echt uit de kast is gekomen, kan hij zich laten zien als de mooie persoonlijkheid die hij in feite is.

In dit schrijfcafé gaan deelnemers per pen op zoek naar hun authentieke zelf en onthullen daarmee weer een stukje van ons levenspad.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf gerust een keer mee, ervaring is niet nodig. Elke maand organiseert de bibliotheek samen met De Schrijverij een schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven. Er zijn kosten kostsen verbonden aan het schrijfcafé.

Kaarten zijn te koop via de balie of online via www.flevomeerbibliotheek.nl