Muziek en dans voor kleuters in De Meerpaal

Dronten - De Meerpaal in Dronten start in januari 2020 met korte cursussen muziek en dans voor 4- tot 6-jarigen.

Op 24 januari start de cursus ‘Kleutermuziek’. In tien lessen leren kinderen spelenderwijs om te gaan met de muzikale verschillen zoals langzaam, snel of hoog, laag, hard of zacht. De kleuters zingen, dansen, spelen op muziekinstrumenten en worden meegenomen in hun fantasie door dierenliedjes en muziek. ‘Mijn drijfveer is kort en bondig: kinderen enthousiast maken voor muziek,’ aldus docent Wim van Lenthe.

Natuurlijk worden de ouders regelmatig uitgenodigd voor een miniconcert. De cursus start op vrijdag 24 januari en is van 16.30 tot 17.10 uur.

Kleuterdans

Bij de cursus ‘Kleuterdans’ staat bewegen op muziek centraal. Met behulp van verhaaltjes wordt de fantasie geprikkeld. Spelenderwijs wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding en het opbouwen van kracht en souplesse. Op woensdag 15 januari start een nieuwe korte cursus bestaande uit tien lessen. De lessen zijn van 14.45 tot 15.30 uur. Instromen bij de lopende jaarcursus op dinsdagmiddag kan ook. Deze is van 16.45 tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal, per mail via activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch via 0321-388714.