Flavour & Film met romantisch ‘Only You’

Dronten - In de filmreeks Flavour & Film is vrijdag 20 december in de bioscoop van De Meerpaal in Dronten de film ‘Only You’ te zien in combinatie met koffie en een lekkernij.

Romantisch en eigentijds verhaal

‘Only You’ is een romantisch en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt. Na een one-night stand op Oudejaarsavond worden Jake en Elena al snel stapelverliefd op elkaar. Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten. Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen. Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt?

Tickets

Het restaurant in De Meerpaal is geopend vanaf 9.45 uur, de film begint om 10.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur) en online via de site van De Meerpaal.