Lolbroeken opgelet: zoektocht naar een nieuwe Flevozwammer

Kraggenburg - Het is de 11e van de 11e geweest, dus start de inschrijving voor het grootste carnavalsfeest van Flevoland: het Gezwam rond de Dam

Welke buutreedner wordt de Flevozwammer van 2020?  Iedereen uit Flevoland kan zich inschrijven om mee te doen met dit bijzondere carnavalsevenement dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 15 februari 2020. 

Humor en verbale kwaliteiten

De organisatie zoekt elk jaar 6 tot 8 deelnemers die mee willen doen aan het grootste carnavalsevenement van Flevoland. Humor en goede verbale kwaliteiten zijn hiervoor goede eigenschappen om een enthousiaste zaal van 700 mensen te boeien. Deelnemers mogen maximaal 11 minuten, staande in de ton, de zaal vermaken met ludieke grappen. In een bijzonder gezellige zaal met fantastisch publiek is het de uitdaging de lachers op de hand te krijgen. Een deskundige jury zal bepalen wie er met de eerbare titel van Flevozwammer vandoor gaat.

Lolbroek

Ben jij die grappenmaker, verhalenverteller, lolbroek en expressieve persoonlijkheid die het aandurft? Neem dan contact met ons op. Met deelname ding je mee naar de eerbare titel van Beste Flevozwammer 2020. Dit jaar zullen de dweilorkersten De Utlopers uit Sneek en de De Menaemer Feintsjes de artiesten muzikaal ondersteunen. Een ieder kan zich aanmelden voor 31 december bij de organisatie. Stuur daarvoor een email naar info@zotteleeuwkes.nl.