Dierenartsen Lelystad houdt castratie- en sterilisatie-actie

Lelystad - Dierenartsen Lelystad heeft sinds 2013 jaarlijks een castratie- en sterilisatieproject. Inmiddels zijn er al meer dan 200 katten geholpen. Het team van dierenartsen en assistentes staan op zaterdag 14 december weer klaar in de operatiekamers van de praktijk op de Kempenaar.

Eigenaren van de poezen en katers dienen aan te tonen dat zij afhankelijk zijn van de voedselbank of onder bewindvoering staan om in aanmerking te komen voor dit project. 

Het team van de dierenartspraktijk 'helpt' op deze dag vrijwillig poezen en katers. Ze willen, met de kerstgedachte in het achterhoofd, de onbedoeld groeiende kattenpopulatie in Lelystad tegen gaan. Er wordt geprobeerd de middelen die nodig zijn om deze operatie uit te voeren (deels) gesponsord te krijgen bij de verschillende leveranciers. De ingreep zal niet kosteloos, maar wel op dezelfde manier uitgevoerd worden als gebruikelijk is bij Dierenartsen Lelystad. Iedere kater en poes wordt gewaarborgd van dezelfde zorg.

Kijk voor meer informatie over de kosten op www.dierenartsenlelystad.nl. Een afspraak maken kan via de balie van de praktijk (0320-282833).