Lunch voor mensen met vermoeidheidsklachten

Dronten - Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad Dronten houdt op zondag 24 november van 11.00 tot 13.00 uur een lunch voor mensen met beperkte energie in het gebouw van InteraktContour in Dronten.

Mensen met ernstige vermoeidheidsklachten kunnen zelden deelnemen aan gezellige bijeenkomsten. Daarom houdt Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad Dronten deze korte bijeenkomst inclusief een lunch om ook deze groep de mogelijkheid te geven in ontspannen sfeer andere mensen met dezelfde problematiek te ontmoeten. Geen ingewikkelde inleidingen of wervingspraatjes: gewoon koffie / thee en daarna een lunch.

De stichting kan dit organiseren omdat diverse organisaties bereid waren om de uitnodiging door te geven aan hun achterban. Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over MSVN, ME/CVS-stichting en (ex-)kankerpatiënten via het Toon Hermans Huis.

Beperkt aantal plaatsen

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen omdat de organisatie de bijeenkomst kleinschalig wil houden. Gegadigden kunnen eventueel een mantelzorger meenemen indien dit noodzakelijk is.

Mensen die geen lid zijn van een van de genoemde organisaties, maar toch graag willen aanschuiven, kunnen zich rechtstreeks opgeven.

Opgeven kan tot 20 november via e-mail: voorzitter@onderdak.nl of telefonisch via 0321-314951.