Nieuwe partners voor Werkbedrijf Lelystad

Lelystad - Elf werkgevers zijn donderdag tijdens een bijeenkomst bij Toms Creek benoemd tot partner van Werkbedrijf Lelystad. Wethouder John van den Heuvel overhandigde samen met de directeur van het Werkbedrijf, Onno Vermooten, het bijbehorende certificaat met muurschild.

Toms Creek en de andere partners van het Werkbedrijf zijn ondernemingen, die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspannen voor Lelystad. Dit door het bevorderen van de toegang tot de arbeidsmarkt voor diegenen die daarin worden belemmerd. Denk aan het bieden van een arbeidsplaats in het bedrijf, het geven van een ontwikkelkans bij uitvoering van overheidsopdrachten van de gemeente of door het op andere wijze ondersteunen van de maatschappelijke opdracht.  

Aan de bijeenkomst van gingen er al twaalf vooraf. Daaruit blijkt dat al veel werkgevers uit Lelystad een kans boden aan stadsgenoten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij maken zich sterk voor een groeiende regionale economie waarin iedereen meedoet en niemand langs de zijlijn staat.