The Legends vieren kerst in De Meerpaal

Dronten - The Legends staan woensdag 11 december om 20.15 uur in theater De Meerpaal in Dronten met de voorstelling ‘What a Wonderful Christmas’.

Eén keer in je leven

Als succesvol jazzmusicus moet je tenminste één keer in je leven een kerstplaat maken. Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat ‘White Christmas’ maar ook Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin jazz, blues en gospel samensmelten.

Deze ouderwetse feel good muziek inspireerde The Legends onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een heus kerstprogramma te maken.

Warme reis

‘What a Wonderful Christmas’ neemt het publiek mee op een warme reis door ‘Winter Wonderland’. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.