Buurman & Buurman gaan kamperen in theater De Meerpaal

Dronten - In theater De Meerpaal in Dronten is zaterdag 14 december twee keer de voorstelling ‘Buurman & Buurman gaan kamperen’ te zien. De eerste show begint om 14.00 uur, de tweede om 16.00 uur.

Tsjechische klussers

Voor de vijfde keer op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling ‘Buurman & Buurman gaan kamperen’.

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze.

Reserveren

Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.