Bert Visscher staat twee avonden in De Meerpaal

Dronten - Bert Visscher staat donderdag 12 en vrijdag 13 december om 20.15 uur in theater De Meerpaal in Dronten met de voorstelling ‘Hij wordt vanzelf moe’.

Orde scheppen in de chaos

‘Visschertje’ doet al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij zijn publiek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur probeerde hij te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel.

Hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt puinhoop. Zo hoort het publiek verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom. Nou ja, zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in.

Vol goede moed

Dat doet hij vol goede moed. Immers, met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken; als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.