'The Wall 40 Years' opgebouwd in Meerpaal

Dronten - De voorstelling 'The Wall 40 Years' van The Pink Floyd Project, die vrijdag 15 november als try-out is te zien in theater De Meerpaal in Dronten, wordt daar ook opgebouwd en gerepeteerd.

Tot in de perfectie voorbereid

Het management van deze unieke productie heeft er voor gekozen niet alleen de try-out in Dronten te doen, maar ook de opbouw, repetities en soundcheck in De Meerpaal te laten plaatsvinden. Alles wordt tot in de perfectie voorbereid zodat het publiek tijdens de try-out kan genieten van een unieke voorstelling. Woensdag werden de band en crew door directeur Hans Maris van De Meerpaal met taart officieel welkom geheten en toi toi toi gewenst.

Integraal uitgevoerd

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door een van Nederlands meest gewaardeerde tribute bands.

Kaarten reserveren kan via de website van De Meerpaal.