Gemeente Dronten bedankt de ondernemers

Dronten - Vanwege het succes van vorig jaar én de positieve reacties van de ondernemers gaat wethouder Irene Korting van de gemeente Dronten vrijdag, tijdens de landelijke ‘Dag van de Ondernemer’ de gehele dag op business-tour met een speciaal daarvoor opvallend beplakte VW-bus.

Samen met medewerkers van de afdeling economische zaken bezoekt ze dit jaar uiteenlopende innovatieve en duurzame ondernemers. Met hen gaat zij in gesprek over ondernemen in de gemeente Dronten en over de uitdagingen die de ondernemers op zich af zien komen. De tour is te volgen via de social media kanalen facebook, twitter en Instagram van gemeente Dronten.

Blijk van waardering

De gemeente Dronten heeft veel waardering voor de bijna 4.000 MKB-ondernemers in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant die gezamenlijk zorgen voor 16.000 arbeidsplaatsen. Daarmee leveren ze een grote bijdrage aan een gezond economisch klimaat. ‘Ondernemers in onze gemeente stralen enthousiasme uit en onderscheiden zich door hun daadkracht. Daar mogen we trots op zijn en hebben we veel waardering voor’, aldus wethouder Korting. De positieve uitstraling van de MKB-ondernemers heeft volgens haar ook aantrekkingskracht op nieuwe spelers waarvoor gemeente Dronten 30 ha nieuw bedrijventerrein uitgeefbaar heeft. Wethouder Korting benadrukt: ‘Wij hebben hier ruimte voor gezonde groei!’

Bedrijfsbezoek VDL

De tour wordt vanaf 15.15 uur afgesloten met een bedrijfsbezoek en aansluitend een hapje en drankje bij VDL Translift, Staalwijk 7-11 in Dronten. Dit bedrijfsbezoek wordt in samenwerking met de OVDD georganiseerd. Alle ondernemers uit de gemeente zijn welkom. Aanmelden kan via www.ovdd.nl/agenda.