Toekomst zwembad De Alk staat op agenda najaarsvergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen

Biddinghuizen - De toekomst van zwembad De Alk en de voortgang van het MFG2 zijn twee belangrijke onderwerpen die woensdagavond op de agenda staan tijdens de najaarsvergadering van Dorpsbelangen Biddinghuizen. De vergadering in Het Koetshuis begint om 20.00 uur.

Richard Bossenbroek praat de aanwezigen bij over de toekomst van zwembad De Alk, een project waar achter de schermen enorm hard aan gewerkt wordt.

Wilfried Groot Koerkamp geeft een toelichting over de voortgang van het MFG2. Inmiddels is het overduidelijk dat er hard gewerkt wordt, maar 'liggen we op schema'?

Uitreiking Gouden IJsvogel

Welzijnswerkers van De Meerpaal geven een toelichting op hun werkzaamheden in Biddinghuizen en na de pauze vindt de uitreiking van de Gouden IJsvogel plaats.

Ook staan de windmolens weer op de agenda, dit keer betreft het de gebiedsgebonden bijdrage. Dorpsbelangen gaat samen met een aantal inwoners kijken of er een werkgroep kan worden gevormd die zich over dit onderwerp gaat buigen. 

Tenslotte krijgen de dorpsbewoners van de gemeente Dronten te horen wat er voor Biddinghuizen op de planning staat in het nieuwe jaar.

Verslagen van de vorige najaarsvergadering staan op de website www.dorspbelangen.net.