Gerard Ekdom komt weer naar Corneel

Lelystad - Dance Classics met Gerard Ekdom komt wegens groot succes eerder dit jaar op 11 januari terug naar poppodium Corneel in Lelystad.

De dj is al jaren een van de populairste radio-dj’s (en soms ook op tv) van Nederland. Bekend van zijn programma ‘Ekdom in de Morgen’ tussen 6.00 en 10.00 uur op Radio 10 en daarvoor jaren op Radio 2 en 3FM. Dat de sympathieke DJ en Dokter Pop ook in Lelystad ongekend populair is, bleek uit het feit dat Ekdoms vorige optreden tijdens Dance Classics ruim van tevoren al uitverkocht was.

Voor en na de negentig minuten durende set van Gerard Ekdom kun je bij De Clip Club lekker dansen op hits van alle tijden. De Clip Club brengt de grootste hits van toen en nu op grote schermen met de originele videoclip. Levensgroot met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van ABBA, Prince en Dolly Dots tot aan hedendaagse krakers van Pharell, Amy Winehouse en Avicii. Van discohelden als Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic tot de 80’s-hits van Madonna, Depeche Mode en Doe Maar.

Kaarten via de website van Corneel.