Sportverkiezing Dronten zoekt kandidaten

Dronten - De jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Dronten wordt op vrijdag 17 januari gehouden in De Meerpaal. Alle kampioenen worden dan gehuldigd en er wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van het sportjaar 2019.

Er zijn winnaars in de volgende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach, Sporter (m/v)/sportploeg aangepast sporten, Talent jongens (tot 18 jaar), Talent meisjes (tot 18 jaar), Jeugdsportploeg (tot 18 jaar) en Vrijwilliger.

Iedereen kan kandidaten opgeven

De jury van de Stichting Sportpromotie Dronten stelt per categorie een lijst op van genomineerden en kiest uit die genomineerden de winnaars. Niet alleen sporters en sportverenigingen, maar iedereen kan kandidaten opgeven.

'Hoe meer aanmeldingen we binnenkrijgen, des te groter de kans dat op 17 januari ook echt de beste sporters van Dronten op het podium van De Meerpaal staan', stelt de organisatie. 'Bovendien is dit dé kans voor verenigingen om hun sporters extra aandacht te geven'.

Aanmelden tot en met 2 december

Kandidaten aanmelden voor de bovenstaande categorieën kan tot en met maandag 2 december 24.00 uur via het aanmeldingsformulier op www.sportpromotiedronten.nl. Op die website is ook alle andere informatie over de sportverkiezing te vinden.