Aanmelden voor ‘Lelystad geeft licht’ kan tot 10 november

Lelystad - De temperaturen worden lager en de avonden donkerder, dat kan maar één ding betekenen: de gezelligste maand van het jaar komt steeds dichterbij. De voorbereidingen van ‘Lelystad geeft licht’ zijn dan ook in volle gang. Zo kunnen ondernemers hun activiteit aanmelden.

Lelystad staat van 14 ot en met 29 december volledig in het teken van ‘Lelystad geeft licht’. Het is de paraplu die verschillende activiteiten gericht op warmte, licht, liefde en vooral gezelligheid samenbrengt en promoot. Van een wandeling door de Oostvaardersplassen tot een concert in het Stadshart, het is juist de variatie die City Marketing Lelystad inzet in alle promotie uitingen van het evenement.

Activiteiten aanmelden tot 10 november

Wat er dit jaar allemaal te doen is tijdens ‘Lelystad geeft licht’ is nog even spannend. City Marketing Lelystad roept organisatoren op hun activiteit uiterlijk zondag 10 november aan te melden door de gegevens in te vullen op www.lelystadgeeftlicht.nl/aanmelden. Al wel plannen maar nog geen concreet evenement? Neem zo snel mogelijk contact op met City Marketing Lelystad via 0320-262404 om de mogelijkheden door te nemen.

Gezamenlijk iets moois neerzetten

Evenementen die op tijd zijn aangemeld en binnen het evenement passen worden door City Marketing Lelystad meegenomen in de communicatie rondom ‘Lelystad geeft licht’. Dit betekent volop social media, krantenberichten, posters en doeken langs de wegen. ‘Hiermee wil City Marketing Lelystad inwoners informeren over de grote hoeveelheid leuke activiteiten in onze stad gedurende die periode. En tegelijkertijd initiatiefnemers aanmoedigen om gezamenlijk iets moois neer te zetten’, laat projectmanager Nicole Moehring van City Marketing Lelystad weten.

Kijk voor meer informatie op de website van Lelystad geeft licht.