De Meerpaal verwelkomt gemeenteraad Dronten

Dronten - De gemeenteraad van Dronten hield donderdag haar eerste raadsvergadering in De Meerpaal. Nu het gemeentehuis wordt verbouwd heeft de raad voor de komende 1,5 jaar haar plek gevonden aan de overzijde van het Meerpaalplein.

De afgelopen maanden is de Boven Foyer in De Meerpaal omgebouwd tot raadszaal. Er zijn de nodige maatregelen getroffen om de gewenste kwaliteit van zowel de vergaderingen als ook het theater- en bioscoopbezoek dat gelijktijdig aan de vergaderingen plaatsvindt te borgen.

Burgemeester Jean Paul Gebben over de nieuwe vergaderlocatie: 'Ik ben blij dat we de komende tijd op deze bijzondere plek in De Meerpaal onze raadsvergaderingen kunnen houden. Een raadsvergadering is openbaar en ik hoop dat nog meer Drontenaren hun weg naar de vergaderingen weten te vinden nu we in De Meerpaal zitten'.

Raadsleden getrakteerd op taart

Namens De Meerpaal trakteerde directeur Hans Maris aan het begin van de raadsvergadering de raadsleden als blijk van welkom op taart. Naast de raadzaal biedt De Meerpaal met ingang van heden ook onderdak aan een prachtige trouwzaal en daarmee kan er vanaf nu ook getrouwd worden in De Meerpaal.