Billy’s Ice Cream start winterseizoen

Lelystad - Het ijsseizoen is officieel voorbij, maar voor Billy’s Ice Cream in Lelystad gaat het nog even door. De ijssalon is namelijk dit jaar voor het eerst ook geopend in de wintermaanden!

Iets lekkers én warms

Tot en met 31 december kun je genieten van verschillende soorten longeurs, ijstaarten, 35 smaken ijs en zelfs een high ice. ‘We merken dat de klanten ons missen in de winter. Maar met alleen ijs kom je er niet in deze koude maanden. We hebben daarom besloten om er iets lekkers én warms bij te verzinnen’, vertelt manager Alicia Bruintjes enthousiast.

Menukaart geeft veel keus

De ijssalon is omgetoverd tot een ruimte waar je kan genieten van verschillende lekkernijen. De menukaart op de tafeltjes geeft veel keus. ‘We hebben nu ook bijvoorbeeld ijscoupes. Er is van alles mogelijk. De klanten mogen zelf de smaken ijs uitzoeken, maar we hebben zelf ook een aantal combinaties samengesteld, zoals Crazy Chocolate en Cookie Monster. Voor de jonge ijsliefhebbers hebben we Billy’s Junior. Een kleinere ijscoupe perfect voor kids. Daarnaast kunnen onze klanten nu ook van warme wafels met kersen of Nutella en appeltaart genieten.’

[De tekst gaat verder na de foto]

35 verschillende smaken ijs

In het winterseizoen is er de mogelijkheid om te smullen van 35 verschillende smaken ijs. Er zijn nieuwe wintersmaken toegevoegd, zoals crème brûlée en bitterkoekjes, maar de populairste smaken van het afgelopen seizoen zijn ook verkrijgbaar. ‘Voor volgend seizoen liggen er al weer nieuwe smaken klaar, maar daar gaan we nog even niks over verklappen’, lacht Alicia.

High ice

De twee uur durende high ice is een speciale toevoeging aan het assortiment van Billy’s. De high ice start met een warme wafel met kersen of Nutella en vanille-ijs. Hierna is het mogelijk om onbeperkt bollen ijs of een stuk ijsstaart te halen en tussendoor komt er een verse mini milkshake en een appeltaart op tafel. ‘De milkshakes worden vers gemaakt van Billy’s ijs. Zo kun je bijvoorbeeld een pistache milkshake nemen.’ Ook kunnen er verschillende soorten koffie of een lekkere warme chocolademelk besteld worden. Er zijn verschillende proeverijen om uit te kiezen.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen genieten van het ijs van Billy’s? ‘Dat kan! Voor kerst kunnen er verschillende ijsstaarten of longeurs besteld worden. Billy’s zal deze dagen geopend zijn om de bestellingen op te halen én te genieten van een gezellige high ice.’

Billy’s is elke woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur geopend. Reserveren voor de high ice is gewenst en kan ook buiten de normale openingstijden.

www.billyslelystad.nl

Kiona van Commenée