Kandidaten gezocht voor Lelystadse Promotie Award en Positiviteits Prijs

Lelystad - Kandidaten voor de Lelystadse Promotie Award en Positiviteits Prijs kunnen tot maandag 25 november worden aangemeld.

Promotie Award: voor bedrijven, organisaties en instellingen

De Promotie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf, de organisatie of instelling die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad. Denk bijvoorbeeld aan het halen van landelijke media, het organiseren van een geslaagd evenement, het creëren van werkgelegenheid en zo tal van andere voorbeelden. Deze unieke Promotie Award wordt ook dit jaar weer gemaakt door een Lelystadse kunstenaar.

Positiviteits Prijs: voor positieve personen

Ook dit jaar worden de individuen in het zonnetje gezet. De Positiviteits Prijs is bestemd voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad. Dit kan zijn door zich lokaal in te zetten maar ook het behalen van nieuwswaarde of ander soort publiciteit kan hier een onderdeel van zijn. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging: een echte ambassadeur.

In 2018 was Stichting Bataviahaven de winnaar van de Promotie Award 2018. De Positiviteits Prijs werd uitgereikt aan Onno Vermooten.

De prijsuitreiking

City Marketing Lelystad hoort graag wie volgens Lelystad de prijzen verdient. Kanshebbers kunnen tot maandag 25 november worden aangemeld. Dit kan alleen door het aanmeldformulier op www.lelystadgeeftlucht.nl/awards in te vullen.
Nadat de aanmeldingen binnen zijn worden deze beoordeeld door een deskundige jury. De winnaars worden tijdens City Marketing Live op donderdag 12 december bekendgemaakt.