'Mijn man begrijpt me niet' is hilarische komedie vol herkenbare situaties

Dronten - Een feelgood komedie vol herkenbare situaties. Dat is ‘Mijn man begrijpt me niet’ met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess, zaterdag 16 november te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Tweede fles wijn

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Identiteits-APK

Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien. ‘Mijn man begrijpt me niet’ is een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering.

Kaarten reserveren

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop aan de kassa op het Serviceplein in De Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.