Ukkiesplace sluit zich aan bij de Lelypas

Lelystad - Ukkiesplace doet mee aan de Lelypas. Vanaf heden is het dus ook mogelijk bij deze winkel voor baby- en kinderartikelen in het Stadshart te sparen en verzilveren met de Lelypas.

Ukkiesplace is in 2016 opgericht door de eigenaresse Anthina Knip. De winkel is sinds 3 augustus 2019 gevestigd aan de Dukaatpassage. Ukkiesplace is een winkel die gespecialiseerd is in baby- en kinderkleding vanaf maat 38 tot en met 164. De collectie bestaat uit betaalbare hippe en trendy kleding. Daarnaast verkoopt Ukkiesplace kinderschoenen, positiekleding, allerlei babyaccessoires, knuffels, Mio Amore kinder- en wandelwagens, zwangerschapsproducten en leuke kraamcadeautjes. 'Alles wat je voor jouw kleintje nodig hebt kun je bij ons vinden', aldus Anthina Knip.

Lelypas blijft groeien

De Lelypas heeft meer dan 55 deelnemende ondernemers. Met Ukkiesplace als nieuwe ondernemer is de Lelypas-familie weer een ondernemer rijker. De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en spaarkaart. Het doel van de Lelypas is om inwoners en ondernemers te verbinden. Bij besteding bij een van de deelnemende ondernemers spaar je punten die gelijk staan aan geld. Deze gespaarde punten verzilver je vervolgens bij een aangesloten ondernemer naar keuze.

Kijk hier voor meer informatie over de Lelypas.