Restaurant Het Grote Kabouterbos wint Eropuit in Eigen Land Prijs

Dronten - Het Grote Kabouterbos in Dronten heeft de Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 gewonnen in de categorie 'Restaurant'. De winnaars werden dinsdagmorgen bekendgemaakt.

De bezoekers van de website van Eropuit in Eigen Land konden afgelopen jaar stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. Het Grote Kabouterbos won de eerste prijs in de categorie 'Restaurant'. De tweede prijs ging naar restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee (Noord-Holland) en restaurant SMAEK in het Zeeuwse Scherpenisse werd derde. De eerste prijs bestaat uit een trofee en een certificaat. De tweede en derde prijs bestaat uit een certificaat.

Het Grote Kabouterbos, dat is gevestigd aan de Roggebotweg 21 aan de rand van het Roggebotzand is een pannenkoekenhuis, dat niets tot de verbeelding overlaat. Er worden de heerlijkste pannenkoeken voor jong en oud geserveerd. Tijdens het eten hoeft men zich niet te vervelen; de gasten worden vermaakt door een kabouterorkest, een vliegtuig en een treintje.

Ook buiten is er genoeg te doen. Naast het restaurant ligt een prachtige speeltuin met waterpret. In het naastgelegen bos kan een kabouterroute worden gelopen.

De Eropuit in Eigen Land Prijs wordt dit jaar voor de negende maal uitgereikt.