Infoavond over bouw horecapaviljoen

Emmeloord - De bouw van horecapaviljoen BRUUT! op De Deel in Emmeloord start in 2020. De voorbereidende werkzaamheden zijn volop aan de gang. Om die reden houden Evertsen Bouw en Korfker Architecten samen met de initiatiefnemers van BRUUT! een informatieavond in de Poldertoren.

Tijdens de informatieavond geven betrokkenen uitleg over het bouwproces, de planning en de werkzaamheden. Korfker Architecten is aanwezig om het ontwerp van het paviljoen te presenteren en exploitanten Jarno van den Berg en Rudi van der Graaf geven een eerste inkijkje in hun horecaconcept. De gemeente ondersteunt en faciliteert dit initiatief.

Omwonenden en ondernemers die rondom De Deel gevestigd zijn hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De informatieavond is op donderdag 24 oktober tussen 20.00 tot 21.30 uur en is toegankelijk voor alle geïnteresseerde polderbewoners.

Beeldmerk

Het nieuwe horecapaviljoen BRUUT! wordt een nieuw beeldmerk voor Emmeloord. De verwachting is dat de levendigheid in het centrum enorm zal toenemen. BRUUT! is in zijn vorm een ode aan de karakteristieke, houten barakken waar de eerste polderpioniers in verbleven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunnen mensen bij BRUUT! lunchen, dineren en borrelen.