ANWB Automaatje ontvangt boegbeeldje

Lelystad - De vrijwilligers van het ANWB Automaatje, een samenwerkingsproject tussen Welzijn Lelystad en de ANWB, zijn afgelopen dinsdag in het zonnetje gezet. Zij hebben het boegbeeldje uitgereikt gekregen als blijk van waardering.

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. De vrijwilligers gebruiken hiervoor hun eigen auto en ontvangen een kleine onkostenvergoeding. Het vervoer beperkt zich niet alleen tot een bezoek aan ziekenhuis of dokter; ook leuke doelen zoals een bezoekje afleggen, gezellig winkelen of naar de kapper behoren tot de mogelijkheden.

Samenwerking met Resto VanHarte

Voor de maand oktober heeft het Automaatje een samenwerking met Resto VanHarte: wie gedurende deze maand een gezellige avond wil meemaken en andere buurtbewoners wil leren kennen onder het genot van een lekkere maaltijd, kan zich gratis laten ophalen en wegbrengen. Aanmelden voor de vervoerservice kan via automaatje@welzijnlelystad.nl. Aanmelden voor de maaltijd kan bij Resto VanHarte.

Vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers maken onlosmakelijk deel uit van de Lelystadse samenleving. Ze zijn onmisbaar en van onschatbare waarde. LelystadDoet reikt regelmatig het boegbeeldje uit aan een vrijwilligersorganisatie. Dit als blijk van waardering. Initiatief aandragen voor een boegbeeldje kan via lelystaddoet@welzijnlelystad.nl.

www.lelystaddoet.nl