Meedenken over ontwikkeling oostkust Dronten

Biddinghuizen - Inwoners, ondernemers, beheerders en recreanten die willen meedenken over de ontwikkeling van de oostkust van de gemeente Dronten, zijn welkom op de eerste strandenworkshop op dinsdag 15 oktober bij restaurant De Klink aan de Bremerbergerdijk 27 in Biddinghuizen.

Met het oog op de toekomst wil de gemeente het recreatieve en toeristisch landschap verder ontwikkelen. Samen de stranden op een goed niveau van kwaliteit houden, meer bezoekers trekken en nadenken over wat voor activiteiten er kunnen en mogen plaatsvinden.

Tijdens de strandenworkshop worden de aanwezigen kort meegenomen in de stand van zaken tot nu toe en het te volgen proces. Daarna worden in groepen samen ideeën gedeeld voor het nieuwe beleid. Wie wil meedoen kan zich aanmelden via w.van.heugten@dronten.nl (vermeld in welke rol men wil meedenken over het nieuwe beleid). Aanmelden kan tot vrijdag 11 oktober. De bijeenkomst begint om 17.00 uur.

Wie niet in staat is aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, maar wel zijn/haar stem wil laten horen kan op www.dronten.ikpraatmee.nl de vragenlijst invullen.