Zing mee met Rock-A-Oke in Nirwana

Dronten - Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om als een echte rockster op het podium te staan met een rockband? Dan is de Sing Along Karaoke Night bij Rockpodium Nirwana in Dronten de perfecte kans daarvoor.

Op zaterdagavond 12 oktober speelt de band Rock-A-Oke de sterren van het firmament en het enige bandlid dat ze nog missen is een zanger of zangeres. Nirwana opent de deuren om 21.00 uur en iedereen is van harte welkom om zich aan te melden of om gewoon langs te komen om te luisteren naar het zangtalent uit Dronten met professionele muzikale ondersteuning.

Breed repertoire

Rock-A-Oke speelt een breed repertoire aan recente en klassieke rock-nummers. ‘Meestal zing je tijdens een karaoke-avond mee met een plaatje’, vertelt Nirwana-programmeur Danny Joseph enthousiast. ‘Maar niet tijdens deze Sing Along Karaoke Night, want hier krijgen deelnemers de kans om onderdeel uit te maken van een echte, rockende liveband! Hoe gaaf is dat?’ Tijdens de avond zijn de songteksten aanwezig.

Flinke setlist

Rock-A-Oke heeft een flinke setlijst met de meest bekende rocksongs van onder andere Lenny Krevitz, Kiss, Bon Jovi, Nirvana, Anouk, The Foo Fighters, No doubt en vele anderen. Op de Facebookpagina van het event staat een lijst met nummers waaruit bezoekers kunnen kiezen. ‘Als je mee wil doen, kun je in een privébericht laten weten welk nummer je graag zou willen zingen, dan zetten wij je in de planning’, legt Danny uit. ‘Staat jouw favoriete nummer niet op de lijst? Laat het ons dan weten, zodat we met de band kunnen overleggen.’

Nirwana is een rockpodium en cultureel centrum voor jongeren, waar regelmatig bands optreden. De vereniging deelt een pand met studentenvereniging USRA aan de Educalaan 39B.