Halloween Spooky Days in Walibi Holland officieel geopend

Biddinghuizen - Halloween Spooky Days is afgelopen zaterdag officieel geopend in Walibi Holland in Biddinghuizen. Het nieuwe dagevenement, speciaal voor kinderen tot 12 jaar, werd op het hoofdpodium van het attractiepark ingeluid met de introductie van creepy host Daysee.

De gasten kregen tijdens de openingsshow een beeld van het duistere verleden van Daysee, waarna ze samen met haar monsters terugkeerde naar de nieuwe griezelzones in het park.

Griezelzones en een spookhuis voor kinderen

Tijdens Halloween Spooky Days zijn er veel activiteiten voor kinderen. Zo zijn er voor de stoerste monsters drie speciale griezelzones - Pirate's Cove, Campsite 'The Sunshine' en Firepit - en een spookhuis, Spooky Manor. Eenmaal in het spookhuis krijgen kinderen een zaklamp waarmee ze de geesten kunnen verjagen. Op het park zijn de jonge monsters veilig voor de vele griezelige figuren door een speciale antimonster-badge en antimonster-spray.

De jongste bezoekers van Walibi Holland kunnen tijdens het nieuwe dagevenement nog veel meer ondernemen. De activiteiten lopen uiteen van schminken en dansen op een Hillbilly dance party tot spannende Halloween-games en spinnen aaien. En natuurlijk zijn alle attracties - waaronder de nieuwste achtbaan 'Untamed' - geopend.

[De tekst gaat verder na de foto]

Opening halloween Fright Nights

Na de opening van Halloween Spooky Days opende Eddie de Clown de 19e editie van Halloween Fright Nights in zijn eigen area 'Eddie's Festival of Freaks'. De entree van Eddie en zijn leger freaks ging gepaard met veel rook en felle lampen, waarna de freaks zich tussen de aanwezige gasten mengden. Eddie de Clown betrad het podium - waar zangeres Emmaly Brown het nummer 'Highway to Hell' zong - en heette iedereen welkom bij Halloween Fright Nights. Onder het mom van 'Enter insanity' neemt Eddie de gasten dit jaar mee in de maniakale gekte die zich in zijn hoofd afspeelt.

In Eddie's Festival of Freaks beleven de gasten van Halloween Fright Nights een 360-graden entertainment experience, met onder andere een club, optredens en een unicorn rodeo. Naast Eddies's Festival of Freaks heeft Halloween Fright Nights dit jaar nog drie nieuwe Scare Zones, namelijk Tangled Twigs, Nightmares en Villains. Met in totaal 8 huiveringwekkende Scare Zones, 4 gruwelijke Haunted Houses en 2 bloedstollende Experiences is Halloween Fright Nights dit jaar heftiger dan ooit.

Kijk voor meer informatie op Walibi.nl