Nieuwe kliniek voor maag-, darm- en leverziekten opent in Lelystad

Lelystad - Kroon Kliniek Lelystad, gespecialiseerd in maag-, darm- en leverziekten, opent met ingang van 14 oktober haar kliniek aan het Stadhuisplein 74, tegenover het stadhuis.

Kroon Kliniek is door het Ministerie van VWS erkend als zelfstandig behandelcentrum en zal samenwerken met de regionale ziekenhuizen. Patiënten zijn dus altijd verzekerd van de juiste zorg.

Pand compleet verbouwd

Het pand in het centrum van Lelystad is de afgelopen maanden compleet verbouwd tot een medisch kliniek. Op de begane grond is in de linkervleugel een polikliniek met spreekkamers gehuisvest en in de rechtervleugel hebben de behandelruimten een plek gekregen. De behandelruimten zijn van moderne apparatuur voorzien en er wordt volgens de nieuwste kwaliteitsrichtlijnen gewerkt.

De kliniek biedt patiënten uit de regio nu dicht bij huis de mogelijkheid tot behandeling van maag-, darm- of leverklachten die onder de vergoedingen van de zorgverzekering vallen. Voor deze verzekerde zorg is altijd een verwijzing van een huisarts of behandelend arts noodzakelijk. Verder is Kroon Kliniek een geaccrediteerd centrum voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker.

Kroon Kliniek kenmerkt zich door het werken met een klein maar gespecialiseerd team en met de ervaren MDL-artsen H. Akol, S. Al-Eryani, D. Simsek, H. Tuynman en internist I. Bourass. Bij Kroon Kliniek wordt er persoonlijke aandacht en service geboden en uiteraard tijd genomen voor elke patiënt.

Geen wachttijden

De kliniek kent geen wachttijden. Elke patiënt kan dus direct terecht voor een afspraak.

Kijk op de website www.kroonkliniekmdl.nl voor alle behandelingen.