Glennis Grace komt weer naar Lelystad

Lelystad - Glennis Grace komt op 11 april 2020 met haar clubtour ‘Meer van mij’ naar Lelystad. ‘Glennis bezoekt met deze show in 2020 maar zeven locaties, dus wij zijn zeer vereerd dat wij haar weer mogen ontvangen,’ aldus Corneel. De zangeres staat in de grote zaal van De Kubus.

Grenzen verlegd

De afgelopen jaren heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. 2020 Is het jaar waarin de Amsterdamse zangeres verder gaat op de ingeslagen weg, ditmaal in haar eigen vertrouwde Nederland.

Nieuwe clubtour

Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis.

Meer mensen genieten

Net als in 2018 heeft Corneel ook nu weer besloten de show in de grote zaal van De Kubus plaats te laten vinden. ‘Op deze manier kunnen nog meer mensen genieten van het optreden van deze geweldige zangeres. Maar wacht niet te lang met het aanschaffen van een kaartje, want de show gaat absoluut binnen no-time uitverkopen.’

Kaarten via de website van Corneel.