Nieuwe 'Shaun het Schaap'-film met ontbijt in De Meerpaal

Dronten - De Meerpaal in Dronten verzorgt zondag 20 oktober een filmontbijt met de film ‘Shaun het Schaap - Het Ruimteschaap’. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Om 11.00 uur start de film.

Buitenaardse gast

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij: Lu-La. Lu-La is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

Reserveren

Kaarten voor het filmontbijt reserveren kan aan de kassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur), telefonisch via nummer 0321-388770) en via de website van De Meerpaal.