Ronald van Marlen over ‘het gevaar van groeien’

Dronten - Ondernemer Ronald van Marlen vertelt op donderdagavond 3 oktober in de Warmonderhof in Dronten over het gevaar van groeien. Als biologisch bedrijf groeien in een gangbare, groeiverslaafde markt. Wat gebeurt er dan met je principes?

Daar geeft Van Marlen deze avond antwoord op.

Ronald van Marlen draait al ruim dertig jaar mee in de biologische en biodynamische landbouwwereld: als eigenaar van bioroodfruit-bedrijf Toppas Organic in Servië en als bestuurder bij Bionext, Stichting EKO-keurmerk, Stichting Demeter en de internationale OPTA.

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap.

Warmonderhof is een vrijeschool mbo voor biodynamische landbouw. Een opleidingcollectief van Aeres MBO Dronten Warmonderhof en Stichting Warmonderhof. Op Warmonderhof gaan wonen, werken en leren hand in hand voor de opleiding van de boeren van de toekomst.

Voor alle Avondklassen geldt dat ze om 20.00 uur beginnen en plaatsvinden in de Warmonderhofzaal van de Warmonderhof aan de Wisentweg 12 in Dronten. Reserveren is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op de website van Warmonderhof.