Atletiekvereniging Flevo Delta houdt Start to Run

Dronten Atletiekvereniging Flevo Delta in Dronten houdt weer een Start to Run. Na zeven weken trainen lopen de deelnemers al zo’n twintig minuten achter elkaar. Dinsdag 1 oktober om 19.30 uur is er een introductieavond.

Professionele trainers

Start to Run is een perfecte cursus om te beginnen met hardlopen. Ook wie al enige loopervaring heeft kan meedoen. Deelnemers werken aan hun conditie, energie en gezondheid. Start to Run is een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers helpen en begeleiden om het hele traject af te ronden. Flevo Delta biedt een tweede, gratis training aan op zaterdagmorgen. Na de informatiebijeenkomst met minitraining van 1 oktober kunnen belangstellenden beslissen of ze meedoen. De Start to Run begint op 8 oktober.

Miniworkshops

Tijdens de informatiebijeenkomst worden aanwezigen in groepjes geïnformeerd over het programma en zijn er leuke en leerzame miniworkshops. Diëtist/atleet Adriette Felix geeft een miniworkshop over voeding, Jasper de Groot van Centrum Fysiotherapie sluit aan voor een miniworkshop blessurepreventie en trainer/atleet Robert Post vertelt alles over loopschoenen en sportkleding. In verband met de minitraining is het handig in sportkleding en met sportschoenen aan te komen.

Duurloop

De Start to Run wordt dinsdagavond 19 november afgesloten met een duurloop. Alle activiteiten vinden plaats vanaf de accommodatie van Flevo Delta aan de Educalaan 18 in Dronten. Voor vragen kunnen belangstellenden bellen of appen met Marjo de Groot, telefoon: 06-49980235.

Voor verdere informatie en inschrijven: www.yakultstarttorun.nl of www.avflevodelta.nl