Ernst en Bobbie klungelen in de jungle

Dronten - In ‘Geklungel in de jungle', de nieuwste Ernst en Bobbie familieshow die zaterdag 26 oktober om 13.30 uur te zien is in theater De Meerpaal in Dronten, staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal.

Onmogelijke opdracht

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Maximale score

Het AD gaf deze voorstelling de maximale score van 5 sterren en schreef erover: ‘Ernst en Bobbie handhaven zich al twintig jaar met gemak aan de top van het kinderamusement in Nederland’ en ‘Ernst en Bobbie weten hun publiek te boeien en letterlijk in beweging te brengen. Er wordt gezongen, gejoeld, geschreeuwd en gegild. Het maakt Geklungel in de jungle tot een theaterbelevenis voor jong en oud.’