Cesar Zuiderwijk brengt voorstelling in De Meerpaal

Dronten - Cesar Zuiderwijk staat donderdag 24 oktober om 20.30 uur in theater De Meerpaal in Dronten met zijn voorstelling ‘Masterclass’.

Intiem programma

‘Masterclass’ is een intiem programma voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers. In het jaar dat Cesar 50 jaar op Zildjian bekkens, 40 jaar op Pearl drums en 45 jaar bij Golden Earring speelt, komt hij met een twee uur durende reis door de drumwereld. Op zijn bekende levendige en humoristische wijze verteld en gespeeld. Een voorstelling boordevol tips & tricks van een drumlegende. Tip: neem drumstokken, bekkens en toms mee, want na afloop signeert de beroemde drummer.

Reserveren

Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.