Eigentijdse 'Alice in Wonderland' in De Meerpaal

Dronten - Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek staat in theater De Meerpaal in Dronten het al meer dan 150 jaar geleden geschreven boek 'Alice’s Adventures in Wonderland’ centraal.

Dit boek vormt de basis voor de familievoorstelling over het blonde meisje in het blauwe jurkje. De voorstelling is zaterdag 12 oktober om 15.00 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Hoodie en stoere gympen

Alice is veranderd. Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan.

Eigentijds

In de voorstelling van Mariska Simon maakt het publiek kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven. De voorstelling belooft een visueel feestje te worden en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Voor kinderen is er een Alice in Wonderland kleurwedstrijd. De kleurplaat kan worden afgehaald bij het Serviceplein in De Meerpaal.