Oogstmarkt barst van de activiteiten

Lelystad - Op het moestuincomplex van Vereniging Milieuvriendelijk Tuinieren in Lelystad Noord wordt op zondag 29 september weer de traditionele, jaarlijkse Oogstmarkt gehouden. De Oogstmarkt duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer dan twintig stands

Er staan meer dan 20 stands met groenten en fruit, kalebassen en pompoenen, jams, chutneys, tapenades, allerlei soepen, pannenkoeken en ander lekkers, planten, honing, tuinboeken en kruiden voor lijf en lekker. Er staat een houtdraaier en er worden wafels gebakken. Ook zijn er natuurtassen, windelementen, zelf gemaakte lichaamsverzorgingsproducten, dieren van metaal en meer te koop. Verder verzorgt de Boeierband een paar optredens.

Blote voetenpad

Kinderen kunnen broodjes bakken, een spelletje doen en het blote voetenpad lopen. Er zijn open tuinen en je kunt een wijngaard bezoeken. Natuurlijk kun je ook het prachtige, natuurrijke volkstuincomplex bekijken en een excursie maken naar de VMT bijenstal.

Het moestuincomplex van Vereniging Milieuvriendelijk Tuinieren ligt aan de Bosweg 30 ten noorden van het Karveel, tweede weggetje rechts helemaal uitrijden. Pijlen wijzen vanaf de Houtribdreef de weg naar het complex. De toegang is gratis