Profiteer van gratis waardebepaling bij Dop Makelaars

Aangeboden door: Dop Makelaars

Bent u benieuwd hoeveel u woning waard is? Omdat u een ander huis op het oog heeft of gewoon uit nieuwsgierigheid? Laat dan een waardebepaling doen door een enthousiaste en ervaren makelaar van Dop Makelaars in Lelystad. ‘Dat is een vrijblijvende kennismaking met ons kantoor’, vertelt makelaar Anton de Ruijter van Dop Makelaars.

Dop Makelaars bestaat al sinds 1998 en verkoopt woningen in onder andere Lelystad, Zeewolde, Almere en Dronten. Ook kunnen mensen bij het makelaarskantoor terecht voor verhuur, beheer en taxatie van bestaande en nieuwbouwwoningen. Als kers op de taart verkoopt Dop Makelaars ook vakantiewoningen in binnen- en buitenland. 

Het actieve makelaarskantoor zoekt altijd naar manieren om onderscheidend te zijn in de markt. ‘Het verkopen van een woning is niet zomaar iets, daarom nemen we alle tijd om klanten te begeleiden. Ook in het weekend en buiten kantoortijden’, zegt de makelaar. 

‘Mensen wonen soms al jaren in een huis, waardoor er vaak een stukje emotie bij de verkoop komt kijken. Als makelaar vind ik het belangrijk om hier begrip en aandacht voor te hebben. Ik wil mijn klanten echt leren kennen. Alleen dan kom je erachter wat belangrijk voor ze is.’ 

Woningeigenaren die met de gedachte spelen om hun huidige woning te verkopen, kunnen contact opnemen met Dop Makelaars voor een geheel vrijblijvende waardebepaling. ‘Dankzij deze waardebepaling krijgt u een goed beeld van de actuele verkoopwaarde van uw woning!’  

Hoe gaat de waardebepaling in zijn werk? 

 1. Een ervaren makelaar van Dop Makelaars komt bij u thuis om in alle rust alle mogelijkheden te bespreken. Hij adviseert u over de doorloopsnelheid van de verkoop, maar ook over de mogelijkheden van een taxatie en brengt u in contact met de juiste partijen voor een goed hypotheekadvies. Tijdens dit gesprek krijgt u tips over het eventueel aantrekkelijker en verkoop klaar maken van uw woning en kunt u samen met de makelaar kijken naar de juiste verkoopstrategie. 
   
 2. De makelaar let onder meer op het schilderwerk, bouwtechnische zaken en de staat van de badkamer en keuken. Hij geeft ook advies over bijvoorbeeld asbest, de cv-installatie en eventuele uitbouw en verbouw. 
   
 3. De keuze is aan u: wilt u uw huis verkopen of blijft u lekker zitten waar u zit? Neem er gerust de tijd voor. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan staat de makelaar uiteraard klaar om deze te beantwoorden. Op deze manier heeft u altijd een sparringpartner. 
   
 4. Heeft u vertrouwen in de makelaar? De makelaar zal u schriftelijk alles bevestigen en een stappenplan uitwerken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. 
   
 5. De medewerkers van het makelaarskantoor stellen alles in het werk om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers. Zeer belangrijk is het uitgebreide klantenbestand en netwerk van Dop Makelaars, want wij werken ook buiten Lelystad. Dop Makelaars heeft een landelijke dekking waardoor we veel kopers uit bijvoorbeeld Almere en Amsterdam hebben. Deze potentiele nieuwe eigenaren van uw woning hebben vaak een hoog bestedingsbudget, waardoor we uw woning onder gunstige voorwaarden kunnen verkopen. Uiteraard werken we ook met een goede presentatie op Funda en zorgen we voor professionele foto’s en plattegronden. Daarnaast zetten zij social media heel gericht in om uw woning te promoten. 

Alles draait om een goede klik, dus maak nu kennis met Dop Makelaars. Kijk gerust op de website voor meer informatie www.dop.nl