MAC3Park breidt uit op Lelystad Airport Businesspark

Lelystad - De Flevolandse vastgoedonderneming MAC3Park breidt uit op een kavel van bijna 1,5 hectare aan de Kelvinweg/James Wattlaan in het Lelystad Airport Businesspark. Directeur Meine Breemhaar, wethouder economische zaken Janneke Sparreboom en de directeur van OMALA, Rob Verhoeff, tekenden maandag de koopovereenkomst.

Strategische groei

Voor MAC3Park - dat in Lelystad een kleine 30 hectare industrieterreinen met meer dan 100.000 vierkante meter kantoor- en bedrijfsgebouwen heeft -  is de uitbreiding onderdeel van de strategische groei van het vastgoedbedrijf op Lelystad Airport Businesspark (LAB) en Oostervaart. Het ligt in lijn met recente uitbreidingen in Lelystad op de Pascallaan (AxFlow), Einsteinweg (Rijksmuseum), Binnenhavenweg (Bess Trade), Platinastraat en Nikkelstraat. 'Deze beide industriegebieden liggen strategisch tussen Lelystad Airport en de overslaghaven Flevo Kust', zegt Breemhaar. 'Bovendien is de ontsluiting uitstekend dankzij de Noord-Zuid verbinding A6 en de N-wegen naar Oost Nederland'.

Janneke Sparreboom vult aan: 'Deze uitbreiding door MAC3Park bevestigt de stevige logistieke propositie van Lelystad voor het bedrijfsleven. Deze is van grote economische betekenis voor de regio'.

Snelle groeiers

De uitbreiding van MAC3Park aan de Kelvinweg/James Wattlaan is vooral nodig om de groei van haar grotere huurders te faciliteren, waaronder de snelle groeiers KMM Groep, AxFlow, IMRES, Daklapack, MijnDomein, Unified Post en HP CDS.

MAC3Park is met meer dan 160.000 vierkante meter aan bedrijfsruimte de grootste aanbieder van thematisch vastgoed in Flevoland. Er worden maatwerkoplossingen geboden op 25 locaties verspreid over vier Flevolandse gemeenten: Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.

Lelystad Airport Businesspark

Het bedrijventerrein van Lelystad Airport Businesspark (LAB) beschikt over drie locaties: A6 District, Flight District I en Flight District II. 'Met Lelystad Airport in de achtertuin, grenzend aan de A6 en de N302 en dichtbij Flevokust Haven, ligt het LAB op een goed ontsloten, centrale locatie', licht Rob Verhoeff, directeur OMALA (gebiedsontwikkelaar Lelystad Airport Businesspark), toe. 'Het is mooi te zien dat bedrijven de ruimte op het terrein benutten voor zowel een eerste vestiging als voor uitbreiding'.

 


Gerelateerd nieuws