Hardrock en metal-avond bij Rockpodium Nirwana

Dronten - Rockpodium Nirwana in Dronten staat op zaterdagavond 28 september in het teken van Loud ‘n Heavy. Tijdens deze live-avond spelen de bands LOCO-MOTIVE en Ann My Dice een heerlijke set met rauwe, opzwepende en zware klanken van hardrock- en metalnummers.

Nirwana opent de deuren om 21.00 uur.

LOCO-MOTIVE

Gillende gitaren, rake teksten en catchy riffs. Dat is het enige wat telt voor LOCO-MOTIVE. Deze vierkoppige band is één brok energie, dus bezoekers kunnen een explosief optreden verwachten met sleezy Rock ‘n Roll met een lekker rauw tintje. 'Born from inspiration, living on the groove', belooft de band.

Ann My Dice

Ann My Dice speelt metalcore; rauw, krachtig en melodieus. De band levert een muzikale ervaring die zich het best laat omschrijven als de opzwepende riffs van Killswitch Engage gecombineerd met catchy hooks van While She Sleeps in de sferen van Trivium. De songteksten zijn geïnspireerd door de vraagtekens die het viertal heeft bij het vervuilen van de aarde, sociale interacties en natuurlijk de liefde. Vorig jaar brachten deze enthousiaste mannen een nieuwe EP uit, genaamd Thorn. 

Vereniging

Rockpodium Nirwana is een vereniging en dat betekent dat Nirwana alleen voor leden te bezoeken is. Een jaarlidmaatschap kost slechts 10 euro en daarmee kun je alle band-, thema- en baravonden een heel jaar lang bezoeken. Een maandlidmaatschap kost 2 euro. Abonnementen kunnen aan de deur afgesloten worden. Door de lidmaatschapsgelden is het mogelijk om de entreeprijzen laag te houden. Zo blijft de drempel om livemuziek te kunnen ervaren laag voor jong en oud, ongeacht de portemonnee. De entreeprijs voor Loud ‘n Heavy is 5 euro. 

Rockpodium Nirwana is gevestigd aan de Educalaan 39B in Dronten. Kijk voor de actuele agenda op www.jkc-nirwana.nl