Alex Ploeg stelt zichzelf geen ultimatum

Dronten - In theater De Meerpaal in Dronten brengt cabaretier Alex Ploeg donderdag 17 oktober om 20.00 uur een reprise van zijn voorstelling ‘Ultimatum’.

Volwassen worden

Soms moet een mens zichzelf een ultimatum stellen. Bepalen wie hij of zij is. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex Ploeg weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre.

Rake grappen

In 'Ultimatum' komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op het publiek af. Alex Ploeg is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Hij werd in de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2018. NRC.next tipte hem als dé culturele verassing van 2019. Alex is tevens te zien in het satirische sketchprogramma ‘Klikbeet’ (NTR).

Kaarten reserveren kan aan de kassa op het Serviceplein (geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 of via de website van De Meerpaal.