Meer dan 50 standhouders op eerste editie Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten

Dronten - Meer dan 50 ondernemers presenteren zich tijdens de eerste editie van het Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten, dat zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur plaatsvindt in De Meerpaal.

Het event bestaat uit een woonbeurs, energiemarkt, lustrumbeurs Bewust Dronten, Kidsplein en een dagprogramma met lezingen over duurzaamheid. Het event is een samenwerking tussen Bewust Dronten, Het Energieloket, Werkgroep Fairtrade – Duurzaam Doen Dronten en de gemeente Dronten. 

Op de woonbeurs vertellen makelaars en projectontwikkelaar over zowel de mogelijkheden binnen de bestaande markt als over de nieuwste woningbouwplannen. Op de energiemarkt staan ondernemers die gespecialiseerd zijn in het verduurzamen van woningen.

Lustrum Bewust Wonen

Bewust Dronten viert een lustrum. Op deze vijfde Beurs Bewust Dronten laten diverse duurzame ondernemers de bezoekers kennismaken met alles op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid en welzijn. De Werkgroep Fairtrade presenteert samen met NMFF een gevuld dagprogramma met lezingen op het Serviceplein van De Meerpaal.

Kidsplein

Speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar is er een kidsplein. En daar is van alles te doen, onder andere een energie-knutselhoek, er kunnen allerlei kleine proefjes worden gedaan en er is een interessante speurtocht. 

Kijk voor meer informatie over het event, de standhouders en een programma van de lezingen op www.eventwonenleven.nl.