Sportbedrijf houdt Sportcafé voor Lelystadse sportverenigingen

Lelystad - Sportbedrijf Lelystad houdt op woensdag 2 oktober een Sportcafé voor sportbestuurders, -vrijwilligers, -organisaties en partners. Het is een informele en informatieve netwerkbijeenkomst met een plenair deel en een aantal interessante workshops.

Ontmoeten en kennis delen

'Het Sportcafé is dé ontmoetingsplek voor Lelystadse sportverenigingen om kennis met elkaar te maken, informatie te delen of tips uit te wisselen', vertelt Yvonne Wolff, verenigingsondersteuner bij het Sportbedrijf. 'We merken dat een informele bijeenkomst een kans is om met elkaar het gesprek aan te gaan hoe we Lelystadse verenigingen vitaal kunnen maken'. Een goed en vitaal verenigingsklimaat in Lelystad is een belangrijke voorwaarde om de inwoners van Lelystad in beweging te brengen en te houden.

Workshops

Naast een plenair programma kunnen de deelnemers een keuze maken uit drie workshops. De workshops bestaan uit: - meer samenwerken en kansen van en met elkaar benutten (speciaal voor de verenigingen die huren in Sportcentrum De Koploper en Sportcomplex De Rietlanden), - sponsorwerving en - het bevorderen van de kwaliteit en professionaliteit van vrijwilligersorganisaties. 

Het Sportcafé begint om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) met een diner en eindigt om 21.30 uur. Aanmelden kan via de website www.sportbedrijf.nl/verenigingsondersteuner en er zijn geen kosten aan verbonden.