Teams zijn warmgedraaid voor tweede editie Onze Dorpskwis Dronten

Dronten - Voor de tweede editie van Onze Dorpskwis Dronten, die zaterdagavond om half zeven begint, hebben zich 22 teams aangemeld. Dat zijn meer dan vierhonderd deelnemers. Daarbij worden ook nog tientallen mensen ingeschakeld als 'hulplijn' op afstand.

De teams zijn al warmgedraaid in de aanloop sinds de instructiemiddag. Sinds die middag dienen kwartetkaarten verzameld te worden. Dit blijkt een doorslaand succes waarbij de organisatie letterlijk wordt achtervolgd om kaarten te verzamelen. Ook vindt er via de Facebookpagina van Onze
Dorpskwis
levendige ruilhandel in kaarten plaats.

Zaterdag om 18.30 uur worden de kwisboeken opgehaald door de teamcaptains en gaat men naar de zelf gekozen locatie waar men met de vragen en opdrachten aan de slag gaat. De 22 teams zijn verspreid over de drie dorpen en de buitenwegen.

Geheime opdracht

De geheime opdracht is om 20.00 uur in De Meerpaal. Vrijdag wordt hiervoor de laatste hint gegeven. Op basis van de hints kunnen de teams bepalen wie het meest geschikt is om deze opdracht uit te voeren. De organisatie bezoekt 's avonds de teams op de locaties. Uiterlijk om 23.00 uur dienen de kwisboeken weer ingeleverd te zijn in De Meerpaal. Daarna blijft het spannend tot vrijdag 11 oktober als op de feestelijke slotavond de prijsuitreiking plaatsvindt.

Kijk voor meer informatie op de website van Onze Dorpskwis Dronten.


Gerelateerd nieuws