Ladies Night De Meerpaal met voorpremière 'Wat is dan liefde'

Dronten - De Meerpaal in Dronten houdt op vrijdag 18 oktober een Ladies Night, een gezellig avondje uit voor vriendinnen, inclusief de voorpremière van de film ‘Wat is dan liefde’.

Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks, bubbels én goodiebags niet. De avond kan compleet worden gemaakt door voorafgaand aan de film te dineren.

‘Wat is dan liefde’

In ‘Wat is dan liefde’ krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Kaarten reserveren via de website van De Meerpaal.