Vader en dochter Palts erelid van Survivalrun Vereniging Dronten

Dronten - Jan Palts en Inge Palts zijn onlangs benoemd tot erelid van de Survivalrun Vereniging Dronten. 'Voor het eerst sinds onze oprichting in 2004 hebben twee leden deze status gekregen', aldus voorzitter Frank Koelewijn.

Jan Palts is sinds de oprichting betrokken bij de vereniging als trainer, terreinbeheerder, bouwer, organisator en als vader van twee jeugdleden. Koelewijn: 'Jan is jarenlang iedere zaterdag op het terrein aanwezig geweest voor onderhoud en bouw van hindernissen. Zijn aandacht ging hier altijd uit naar leuke hindernissen die zeker ook geschikt zijn voor kinderen. Voor de vereniging is Jan van onschatbare waarde en door het erelidmaatschap is hij blijvend verbonden aan Survivalrun vereniging Dronten'.

Het tweede erelid, Inge Palts, is al meer dan 12 jaar een drijvende kracht binnen de vereniging. Koelewijn: 'Als atleet, jeugdtrainer en organisator heeft zij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Inge heeft er voor gekozen te verhuizen. Dit kan haar verbintenis met de vereniging niet in de weg staan. Ook daarom blijft Inge als erelid verbonden aan de vereniging'.

De voorzitter besluit: 'Voor de vereniging zijn deze twee mensen van onschatbare waarde door de onvoorwaardelijke inzet over een zeer lange periode. Oneindig veel vrijwilligersuren hebben deze vader en dochter geïnvesteerd in de vereniging'.