'n Lach en 'n Traan zoekt nieuwe leden

Dronten - Het Dronter Smartlappenkoor ’n Lach en ’n Traan is op zoek naar nieuwe leden en houdt daarom op 11 september een open repetitie-avond in De Zevensprong aan het Beursplein in Dronten-West.

Vanaf 19.30 uur worden smartlappen en overig Nederlandstalig repertoire gezongen. Een enkele keer wordt er een uitstap gemaakt naar een Engels nummer, maar dat blijft een uitzondering. Voor mensen die altijd al wilden zingen, maar het eerder niet in de gelegenheid waren of het niet aandurfden een uitgelezen kans om eens te komen kijken en luisteren of het misschien iets voor ze is. Het koor repeteert elke woensdagavond in school De Zevensprong.

Op woensdag 11 september zijn belangstellenden van harte welkom tijdens een open repetitie-avond. Belangstellenden kunnen kennismaken met de koorleden, muzikanten, bestuur en dirigent en kunnen luisteren en, als men dat wil, meezingen en proeven van de gezellige sfeer die er in het koor heerst.

Weer plek door natuurlijk verloop

Het koor treedt regelmatig op bij zorgcentra, op familie- en bedrijfsfeesten en op festivals. ’n Lach en ’n Traan heeft een enthousiaste dirigent en een vijftal muzikanten. Door natuurlijk verloop heeft het koor weer plek voor enthousiaste zangers en zangeressen, die behalve van zingen, ook van gezelligheid houden. Het koor benadrukt dat het laagdrempelig is, wat betekent dat het voor iedereen toegankelijk is, ervaring met zingen of niet.

Voor mensen die van tevoren wat meer inzicht in het repertoire en andere wetenswaardigheden willen hebben, de website www.eenlacheneentraan.nl bevat veel informatie.  Voor de duidelijkheid: aanmelden voor de open avond is niet nodig.